Vásároljon 100 EUR felett, és a szállítás kedvezményes!

+421 950 333 113info@handymade.hu

Összetevő-enciklopédia

INCI
Astrocaryum Tucuma Seed Butter
CAS
942505-39-7
Funkció
Hatóanyag
Ajánlott adagolás
1 - 100
Oldhatóság
Vízben oldhatatlan
Leírás
A Tucuma vaj hidegen sajtolt , és a brazíliai amazóniai esőerdőkből származik. A Tucuma fa gyümölcseinek magvaiból készül. Ugyanabba a családba tartozik, mint a Murumuru vaj, és hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek. A laurinsav, a mirisztinsav és az olajsav magas tartalma nagyon kellemes bőrérzetet biztosít felvitel után, míg a karotinoidok antioxidáns aktivitást és védelmet nyújtanak. Kitűnő emolliens, és puhaságot kölcsönöz a bőrnek a pórusok eltömítése nélkül . Ideális száraz, érzékeny és problémás bőrre, valamint száraz és károsodott hajra . Leggyakrabban hajpakolásokban, arc- és testkrémekben és balzsamokban, ajakbalzsamokban stb. található meg. A termék minőségére vonatkozó részletesebb információkat a tanúsítványban találja, amelyet minden új gyártási tétellel frissítünk. Minden szállított alapanyag kozmetikai minőségű , belső használatra nem alkalmas. Kezeléskor használjon megfelelő védőeszközöket. Tudja, mi is tulajdonképpen a növényi vaj, miből áll, milyen minőségi paraméterek fontosak a vaj kiválasztásánál, illetve milyen feldolgozási és előkészítési formákkal találkozhat a piacon? Látogasson el blogunkra, és tudjon meg többet: NÖVÉNYI VAJAK A KOZMETIKÁBAN Az akciós ár a rövidített szavatossági idejű árura vonatkozik.
teljes leírás a terméknél →

Nálunk kapható

Tucuma vaj, hidegen sajtolt 50 g
3200 Ft
Tucuma vaj, hidegen sajtolt, 500 g
23 500 Ft
Tucuma vaj, hidegen sajtolt, 100 g
5490 Ft