- INCI
- Ultramarines
- CAS
- 57455-37-5
- Funkció
- Színezék
- Ajánlott adagolás
- 0,1 - 25
- Oldhatóság
- Olajban diszpergálható
- Leírás
- Matt kobaltkék pigmentpor . Kaolin, kén, nátrium-karbonát és szén keverékének 700°C feletti hőmérsékleten történő hevítésével nyerik. Felhasználható kozmetikumok és szappanok gyártásához. Ideális ragyogó kék (hideg) szemhéjpúderekhez . Továbbá púderekhez és bronzosítókhoz , amelyek világosabb bőrtípusokra vannak szánva. Minden szállított alapanyag kozmetikai minőségű , belső használatra nem alkalmas. Kezeléskor használjon megfelelő védőeszközöket. Minden csillám, két színű pigment, valamint a kínálatunkban szereplő MICA porok/pigmentek elsősorban amerikai, európai és ázsiai gyártóktól származnak, amivel garantáljuk a minőséget , és egyúttal biztosítjuk, hogy nem rendelkezünk indiai kínálattal, ahol a bányákban végzett rendkívül nehéz munkákra gyermekmunka kizsákmányolása történik.teljes leírás a terméknél →
Nálunk kapható








