Vásároljon 100 EUR felett, és a szállítás kedvezményes!

+421 950 333 113info@handymade.hu

Összetevő-enciklopédia

← Enciklopédia

Vas-oxid, sárga

INCI
Iron Oxide Yellow
CAS
51274-00-1
Funkció
Színezék
Ajánlott adagolás
0,1 - 25
Oldhatóság
Olajban diszpergálható
Leírás
Ez az oxid megfelel a kozmetikai felhasználásra vonatkozó legszigorúbb tisztasági előírásoknak. A sárga vas-oxid a kozmetikában nélkülözhetetlen, mivel alapszíntónust képez minden bőrtónus számára. Hosszú az élettartama – csaknem 5 év. A sárga vas-oxid segítségével por állagú ásványi sminket készíthet. Az ásványi smink készítéséhez szükséges útmutatót információkkal és arányokkal a blogunkon találja . Minden szállított alapanyag kozmetikai minőségű, belső használatra nem alkalmas. Kezeléskor használjon megfelelő védőfelszerelést. Minden csillám, két tónusú pigment, valamint a kínálatunkban szereplő MICA porok és pigmentek elsősorban amerikai, európai és ázsiai gyártóktól származnak, amivel garantáljuk a minőséget, és egyúttal biztosítjuk, hogy nem rendelkezünk indiai kínálattal, ahol a bányákban végzett rendkívül nehéz munkára gyermekmunka kizsákmányolását alkalmazzák.
teljes leírás a terméknél →

Nálunk kapható

Vas-oxid sárga 10 g
462 Ft
Vas-oxid sárga 50 g
1690 Ft
Vas-oxid sárga 500 g
16 600 Ft

Receptek és cikkek ezzel az összetevővel