KOZMETIKAI VIASZOK
Mandulaviasz, 50 g
Mandulaviasz hidegen sajtolt mandulabélből készül. Kiváló alternatívája a méhviasznak . Természetes, környezetbarát, és széles körben felhasználható kozmetikai készítményekben. teljes leírás
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 1010 Ft
Termékleírás
Mandulaviasz hidegen sajtolt mandulabélből készül. Kiváló alternatívája a méhviasznak.
Természetes, környezetbarát, és széles körben felhasználható kozmetikai készítményekben. Sokkal lágyabb, mint a méhviasz, ezért ideális kímélő balzsamok készítésére. Hatékony sűrítőanyagként is működik.
Nem irritálja a bőrt. Alkalmas érzékeny, problémás és érett bőrre. Felhasználható szappanok, balzsamok, krémek, hajápoló készítmények stb. készítésére.
Felhasználási arány: 0.1 - 70%.
A termék minőségére vonatkozó részletes információkat az egyes új gyártási tételekkel frissített tanúsítvány tartalmazza.
Minden szállított alapanyag kozmetikai minőségű, belső fogyasztásra alkalmatlan. Kezeléskor használjon megfelelő védőeszközöket.
Tudja, miért jobb alternatíva a növényi viasz, hogyan készíthet természetes gyertyát, és mik az előnyei? Látogasson el a blogunkra, és tudjon meg többet: Gyertya készítése
Paraméterek
- INCI
- Hydrogenated Vegetable Oil, Prunus Amygdalus Dulcis OilPrunus Amygdalus Dulcis Oil & Hydrogenated Vegetable Oil
- CAS-szám
- 8007-69-0/68334-28-1
- EK-szám
- 291-063-5 & 269-820-6
- Származási ország
- Olaszország
- Minőségi osztály
- Kozmetikai Minőség
- Szag
- Jellegzetes
- Feldolgozási módszer
- HidrogénezésKeverésŐrlésFiltrációMelegítés
- Megjelenés 20 °C-on
- Granulátum / Pehely / Gyöngyök
- Formulációs fázis
- Olajos fázis
- Mentes
- tartósítószereketilén-oxid (EO)allergén illatanyagokalkoholbólParabénmentesPálmaolaj-mentesGMO-mentesVegán
- Funkció a formulában
- BőrpuhítóHordozóStabilizátor
- Ajánlott feldolgozási hőmérséklet
- < 80 °C
- Ajánlott adagolási tartomány
- 2 – 10 %
- Oldhatóság
- Vízben nem oldódikOlajokkal elegyíthető
- Alkalmazás típusa
- Leave-on
- Alkalmas erre
- Száraz bőr
- Biológiai lebonthatóság
- Könnyen lebomló (OECD 301)
- Természetes összetevők indexe (NI ISO 16128)
- 1,00
- Természetes eredetű összetevők indexe (NOI ISO 16128)
- 1,00
- Megújuló széntartalom (RCC)
- 100 %























