Vásároljon 100 EUR felett, és a szállítás kedvezményes!

+421 950 333 113info@handymade.hu

GYÓGYNÖVÉNYMACERÁTUMOK ÉS KIVONATOK

Perubalzsam illóolaj, 500 ml

Kiszerelés10 ml100 ml500 ml

Perui balzsam A perui balzsam a Myroxylon pereirae fa sötétbarna, viszkózus gyantája, édes balzsamos illattal. Vadon gyűjtik, majd megtisztítják és szűrik. teljes leírás

ElérhetőségRaktáron · már csak 1 csomag
CikkszámEON107_500
Gyártási tétel20496
Minőségét megőrzi04/2028
80 700 Ftáfával161 400 Ft/l

A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 80 700 Ft

Termékleírás

Perui balzsam

A perui balzsam a Myroxylon pereirae fa sötétbarna, viszkózus gyantája, édes balzsamos illattal. Vadon gyűjtik, majd megtisztítják és szűrik. Nem illóolaj és nem is lepárlat, hanem kozmetikai minőségű természetes gyanta.


Ne használja illatanyagként

Az 1223/2009/EK rendelet II. melléklete szerint a nyers perui balzsam nem használható kozmetikumokban illatanyagként. Ezt a beszállítója is így jelzi. Kozmetikai termékbe ezért csak az illatosítástól eltérő funkcióval kerülhet, a termék biztonságossági értékelése alapján. Ha kozmetikumhoz keres illatot, válasszon az illatolajaink vagy illóolajaink közül.


Mire használható

A beszállító az arc-, test- és hajápolásban javasolja, például krémekben, testvajakban, balzsamokban és olajokban. A készítményeknek melengető és nyugtató érzetet kölcsönöz.


Mire kell figyelni

  • Allergének: a perui balzsam ismert kontaktallergén, és magas arányban tartalmaz benzil-benzoátot. Használat előtt tanulmányozza az allergének listáját és a biztonsági adatlapot.
  • Hígítás: soha ne vigye fel közvetlenül a bőrre, kizárólag késztermék részeként használható.
  • Tárolás: hűvös, száraz helyen tárolja, védje a hőtől és a napfénytől.

Valamennyi szállított alapanyag kozmetikai minőségű, belső használatra nem alkalmas. Kezelésükkor használjon megfelelő védőeszközöket.

Paraméterek

INCI
Myroxylon Pereirae Resin
CAS-szám
8007-00-9
EK-szám
232-352-8
A termék színe
Barna
Származási ország
Salvador
Megjelenés
Sűrű folyadék
Formulációs fázis
Olajos fázisHűtési fázis
Ajánlott feldolgozási hőmérséklet
< 40 °C
Ajánlott adagolási tartomány
Viď IFRA %
Alkalmazás típusa
Leave-onRinse-off
Tanúsítások
Vegán
Természetes összetevők indexe (NI ISO 16128)
1,00
Természetes eredetű összetevők indexe (NOI ISO 16128)
1,00
Megújuló széntartalom (RCC)
100 %
Térfogat
500 ml

Termékdokumentáció

CoAAnalitikai tanúsítvány
gyártási tétel: 20496PDF ↓
TDSMűszaki adatlap
Fizikai paraméterek és feldolgozásPDF ↓
IFRAIFRA tanúsítvány
gyártási tétel: 20496PDF ↓
AllergénekAllergénnyilatkozat
gyártási tétel: 20496PDF ↓
Összes letöltése (ZIP)

4 PDF-fájl egy archívumban

ÉRTÉKELÉSEK

Ellenőrizve a vásárlók által.

Még nincs értékelés.

Értékelést csak kézbesített rendeléssel rendelkező vásárlók írhatnak.