Vásároljon 100 EUR felett, és a szállítás kedvezményes!

+421 950 333 113[email protected]

VAJAK 1 KG +

Vaj, ucuuba, hidegen sajtolt, 2,5 kg

Kiszerelés50 g100 g500 g2,5 kg

Az ucuuba vaj a Virola sebifera fa diójából származik, vadon gyűjtve az amazóniai esőerdőkből. A vaj hidegen sajtolt , bármiféle további kezelés nélkül. Világosbarna színű, száraz és kemény konzisztenciájú. teljes leírás

ElérhetőségElőrendelés
CikkszámBUT900_2500
77 000 Ftáfával30 800 Ft/kg

A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 77 000 Ft

ElőrendelésEz a változat jelenleg elfogyott — a rendelés előrendelésként érkezik, és a szállítás hosszabb időt vehet igénybe.

Termékleírás

Az ucuuba vaj a Virola sebifera fa diójából származik, vadon gyűjtve az amazóniai esőerdőkből. A vaj hidegen sajtolt, bármiféle további kezelés nélkül. Világosbarna színű, száraz és kemény konzisztenciájú. Nem tartalmaz egyetlen allergént sem a kötelezően feltüntetendő allergének közül. 

Az ucuuba vaj kiváló gyulladáscsökkentő és antiszeptikus tulajdonságokkal rendelkezik, ideális akne, ekcéma, valamint száraz és irritált bőr kezelésére. Rendkívül gazdag laurinsavban, mirisztinsavban és palmitinsavban, ezáltal segít az egészséges bőr és haj fenntartásában. Ideális száraz, érett, érzékeny és problémás bőrre.

Kedvelt szappanokban, ajakbalzsamokban, samponokban és krémekben.

A termék minőségére vonatkozó részletes információkat a tanúsítványban találja, amelyet minden új gyártási tétellel frissítünk.

Minden szállított alapanyag kozmetikai minőségű, belső használatra nem alkalmas. Kezelésük során használjon megfelelő védőeszközöket. CAS-szám: 1977518-38-9 

Tudja, mi is tulajdonképpen a növényi vaj, miből áll, mely minőségi paraméterek fontosak a vaj kiválasztásakor, illetve milyen feldolgozási és előkészítési formákkal találkozhat a piacon? Látogasson el blogunkra, és tudjon meg többet: NÖVÉNYI VAJAK A KOZMETIKÁBAN

Paraméterek

INCI
Virola Surinamensis Seed Butter
CAS-szám
1977518-38-9
A termék színe
Barna
Származási ország
Brazília
Minőségi osztály
Kozmetikai Minőség
Megjelenés 20 °C-on
Vaj
Funkció a formulában
BőrpuhítóHordozó
Ajánlott feldolgozási hőmérséklet
< 40 °C
Ajánlott adagolási tartomány
1 – 5 %
Alkalmazás típusa
Leave-onRinse-off
Tanúsítások
Vegan
Gyártói tanúsítvány
Barna
Természetes összetevők indexe (NI ISO 16128)
1,00
Természetes eredetű összetevők indexe (NOI ISO 16128)
1,00
Megújuló széntartalom (RCC)
100 %

Termékdokumentáció

CoAAnalitikai tanúsítvány
gyártási tétel: 19493PDF ↓
TDSMűszaki adatlap
Fizikai paraméterek és feldolgozásPDF ↓
SDSBiztonsági adatlap
A megvásárolt termékekhez érhető el —
Összes letöltése (ZIP)

2 PDF-fájl egy archívumban

Greta T.2026. szept. 21.IT

Ellenőrzött vásárlás

Jellegzetes vaj, kiváló szerkezetképző tulajdonságokkal. Különösen kedvelem érdekes textúrák létrehozásához vízmentes formulákban.

Automatikusan fordítva