Vásároljon 100 EUR felett, és a szállítás kedvezményes!

+421 950 333 113info@handymade.hu

Összetevő-enciklopédia

INCI
Argania Spinosa Kernel Oil
CAS
223747-87-3
Leírás
Az argánolaj közvetlenül Dél‑Marokkóból, az argán Mekkájából származik. Egyedülálló, úgynevezett triple extra virgin grade minőségben kínáljuk. Aktív szénnel szűrt , ez az eljárás az olajfeldolgozás legkiválóbb módszerei közé tartozik, amely megszabadítja az olajat az üledéktől, de megőrzi annak gyönyörű aranyszínét és illatát (a standard szűrés üledéket hagy az olajban, a későbbi második szűrés ugyan eltávolítja az üledéket, de egyúttal megfosztja az olajat az illattól és a gazdag aranyszíntől). Az argánolaj, amelyet „folyékony aranynak” is neveznek, az argánfa magjaiból nyerik (ezeket a fákat Marokkóban az élet fáinak nevezték el) hidegsajtolással (az extrakció félmechanikus, nem kémiai) és organikus eredetű . Az olaj rendkívül gazdag jótékony tápanyagokban, beleértve a zsírsavakat és az E‑vitamint. Tulajdonságainak köszönhetően különösen kedvező a haj és a bőr számára . Minősége és népszerűsége miatt argánolajunkról bővebben olvashat a blogon . Részletesebb információkat, valamint a savtartalmat a vizsgálati jegyzőkönyvekben talál, amelyeket folyamatosan kiegészítünk az egyes tételekhez. Minden leszállított alapanyag kozmetikai minőségű , belső használatra nem alkalmas. Kezeléskor használjon megfelelő védőeszközöket.
teljes leírás a terméknél →

Receptek és cikkek ezzel az összetevővel