Vásároljon 100 EUR felett, és a szállítás kedvezményes!

+421 950 333 113info@handymade.hu

Összetevő-enciklopédia

INCI
Virola Surinamensis Seed Butter
CAS
1977518-38-9
Funkció
Bőrpuhító
Ajánlott adagolás
1 - 100
Oldhatóság
Vízben oldhatatlan
Leírás
Az ucuuba vaj a Virola sebifera fa diójából származik, vadon gyűjtve az amazóniai esőerdőkből. A vaj hidegen sajtolt , bármiféle további kezelés nélkül. Világosbarna színű, száraz és kemény konzisztenciájú. Nem tartalmaz egyetlen allergént sem a kötelezően feltüntetendő allergének közül.  Az ucuuba vaj kiváló gyulladáscsökkentő és antiszeptikus tulajdonságokkal rendelkezik, ideális akne, ekcéma, valamint száraz és irritált bőr kezelésére. Rendkívül gazdag laurinsavban, mirisztinsavban és palmitinsavban , ezáltal segít az egészséges bőr és haj fenntartásában. Ideális száraz, érett, érzékeny és problémás bőrre . Kedvelt szappanokban, ajakbalzsamokban, samponokban és krémekben. A termék minőségére vonatkozó részletes információkat a tanúsítványban találja, amelyet minden új gyártási tétellel frissítünk. Minden szállított alapanyag kozmetikai minőségű , belső használatra nem alkalmas. Kezelésük során használjon megfelelő védőeszközöket. CAS-szám: 1977518-38-9  Tudja, mi is tulajdonképpen a növényi vaj, miből áll, mely minőségi paraméterek fontosak a vaj kiválasztásakor, illetve milyen feldolgozási és előkészítési formákkal találkozhat a piacon? Látogasson el blogunkra, és tudjon meg többet: NÖVÉNYI VAJAK A KOZMETIKÁBAN
teljes leírás a terméknél →

Nálunk kapható

Ucuuba vaj, hidegen sajtolt, 50 g
1690 Ft
Ucuuba vaj, hidegen sajtolt, 100 g
2690 Ft
Ucuuba vaj, hidegen sajtolt, 500 g
16 200 Ft
Vaj, ucuuba, hidegen sajtolt, 2,5 kg
77 000 Ft