Hidegen sajtolt olajok 100 ml
Sacha inchi olaj, hidegen sajtolt, BIO, 100 ml
Kiszerelés100 ml500 ml
Sacha Inchi (Sacha Inchi oil) – egy olaj furcsa névvel, amelynél legalább néhány másodpercig azon gondolkodunk, hogyan kell a nevét helyesen kiejteni. Segítünk Önnek, úgy hangzik, hogy „saša inči” :). teljes leírás
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 5990 Ft
Termékleírás
Sacha Inchi (Sacha Inchi oil) – egy olaj furcsa névvel, amelynél legalább néhány másodpercig azon gondolkodunk, hogyan kell a nevét helyesen kiejteni. Segítünk Önnek, úgy hangzik, hogy „saša inči” :). Hidegen sajtolt a Plukentia volubilis vagy pracaxi fa magjaiból és terméshúsából. BIO tanúsítvánnyal rendelkezik a Soil Association-től.
Olyan olajról van szó, amelynek magas a omega-3 zsírsav-tartalma (akár 48 %). Körülbelül 35 % omega-6 zsírsavat, 9 % omega-9-et, valamint A- és E-vitamint is tartalmaz – tehát összesen akár 93 % telítetlen zsírsavat. Közvetlenül utána következik a ligetszépeolaj 86 % telítetlen zsírsavtartalommal és a lenmagolaj 78 %-os tartalommal. Az omega-3 zsírsavak segítenek a bőrnek megtartani a nedvességet, szabályozni a faggyútermelést és megőrizni az elaszticitását. Segítenek megelőzni az öregedés külső jeleit, és gyulladáscsökkentő hatással is rendelkeznek a bőrre.
Kiváló a zsíros bőrre, nem tömíti el a pórusokat, és nem hagy zsíros érzetet. További előnye, hogy előállítása fenntartható és gazdaságos. A fa akár 75 évig is terem gyümölcsöt, ami viszonylag hosszú ciklus. Egész évben termő növényről van szó, és termesztési költségei alacsonyak.
A termék minőségére vonatkozó részletesebb információkat a tanúsítványban találja, amelyet minden új gyártási tétellel frissítünk.
Minden szállított nyersanyag kozmetikai minőségű, belső használatra alkalmatlan. Kezeléskor használjon megfelelő védőeszközöket.
Paraméterek
- INCI
- Plukenetia Volubilis Seed Oil
- Származási ország
- Peru
- Szag
- Jellegzetes
- Minőségi osztály
- Kozmetikai minőségÉlelmiszeripari minőség
- Feldolgozási módszer
- Hideg sajtolásMechanikus sajtolásSzárításFiltrációSzétválasztás
- Megjelenés
- Olajos folyadék
- Formulációs fázis
- Olajos fázis
- Mentes
- parabénektartósítószereketilén-oxid (EO)allergén illatanyagokGMO-ból származó összetevőkallergén élelmiszer-összetevőkalkoholpálmaolaj
- Funkció a formulában
- AntioxidánsEmolliensKondicionáló anyag
- Ajánlott feldolgozási hőmérséklet
- < 40 °C
- Alkalmazás típusa
- Leave-on
- Oldhatóság
- Olajban oldódikVízben nem oldódik
- Hatások
- Anti-AgingAntioxidációHidratálásHajkondicionálásRegenerációRugalmasság javításaBőrtáplálásBőrnyugtató hatásGyulladáscsökkentő
- Biológiai lebonthatóság
- Könnyen lebomló (OECD 301)
- Tanúsítások
- VegánBIO-tanúsítás
- Természetes összetevők indexe (NI ISO 16128)
- 1,00
- Természetes eredetű összetevők indexe (NOI ISO 16128)
- 1,00
- Bio összetevők tartalma
- 100 %
- Megújuló széntartalom (RCC)
- 100 %
- Térfogat
- 100 ml
Termékdokumentáció
Ellenőrizve a vásárlók által.
Még nincs értékelés.
Értékelést csak kézbesített rendeléssel rendelkező vásárlók írhatnak.
























