EMOLIENSEK
Paraméterek
- INCI
- Myristyl Myristate
- CAS-szám
- 3234-85-3
- EK-szám
- 221-787-9
- A termék színe
- Fehér
- Származási ország
- Fülöp-szigetekIndonéziaMalajziaNémetország
- Minőségi osztály
- Kozmetikai minőség
- Szag
- Jellegzetes
- Feldolgozási módszer
- ExtrakcióErjesztésKeverésÉszteresítés
- Megjelenés
- Viasz
- Formulációs fázis
- Olajos fázis
- Funkció a formulában
- Emolliens
- Ajánlott feldolgozási hőmérséklet
- > 50 °C
- Ajánlott adagolási tartomány
- 1 – 10 % %
- A formuláció ajánlott pH-tartománya
- 4 – 9
- Hatások
- Bőrkondicionálás
- Alkalmas
- Minden bőrtípus
- Biológiai lebonthatóság
- Könnyen lebomló (OECD 301)
- Tanúsítások
- Vegán
- Természetes összetevők indexe (NI ISO 16128)
- 0,00
- Gyártói tanúsítvány
- HalalCOSMOS ApprovedRSPO MB (Mass Balance)NATRUE ApprovedNordic Swan ApprovedKosher
- Természetes eredetű összetevők indexe (NOI ISO 16128)
- 1,00
- Megújuló széntartalom (RCC)
- 100 %
Termékdokumentáció
ÉRTÉKELÉSEK
Ellenőrizve a vásárlók által.
Még nincs értékelés.
Értékelést csak kézbesített rendeléssel rendelkező vásárlók írhatnak.
