CSILLÁMPOROK
Mica, por pigment, Neptune, 10 g
A MICA , vagyis a csillám egy természetes színezőanyag , pigmentpor, amelyet csillámból nyernek. Nem oldódik , és gyöngyházas, fémes vagy kaméleon árnyalatokkal rendelkezik. teljes leírás
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 1190 Ft
Termékleírás
A MICA, vagyis a csillám egy természetes színezőanyag, pigmentpor, amelyet csillámból nyernek. Nem oldódik, és gyöngyházas, fémes vagy kaméleon árnyalatokkal rendelkezik. Ezek a mikroszkopikus csillámszemcsék a kozmetikai készítményekben visszaverik vagy megtörik a fényt, ennek köszönhetően természetes módon fedik el a bőrhibákat és ragyogóvá teszik a bőrt.
A MICA színezőanyag sem vízben, sem olajban nem oldódik. Amennyiben színezőanyagot keres fürdőtermékekhez, mint például fürdőbombák, fürdősók, samponok és hasonlók, tekintse meg AquaPearls pigmentkínálatunkat.
A MICA színezőanyagokat elsősorban a következők készítésekor használhatja:
- ásványi smink,
- púderek,
- szemhéjpúderek,
- ajakfények,
- ajakbalzsamok és rúzsok,
- arckrémek,
- körömlakkok,
- szappanok
Gyertyákban történő felhasználáskor szükséges a kanóc megfelelő égését tesztelni, mivel egyes kombinációk eltömíthetik a kanócot. Kiválóan alkalmasak a már elkészített gyertya felületének díszítésére.
A MICA porokat zárt edényben, szobahőmérsékleten tárolja, védje a nedvességtől és a közvetlen napfénytől, így akár 5 évig is eltarthatók.
A kínálatunkban szereplő MICA porok a legtisztábban színezett, kozmetikai minőségű csillámok az EU-ban, soha nem tesztelték őket állatokon, és veganok számára is alkalmasak.
Az összes glitter, kétszínű pigment, valamint a kínálatunkban szereplő MICA porok/pigmentek elsősorban amerikai, európai és ázsiai gyártóktól származnak, amivel garantáljuk a minőséget, és egyúttal biztosítjuk, hogy nem rendelkezünk indiai kínálattal, ahol a bányákban végzett rendkívül nehéz munkára gyermekmunkát használnak ki.
Az összes szállított alapanyag kozmetikai minőségű, belső használatra nem alkalmas. A kezelés során használjon megfelelő védőfelszerelést.
Paraméterek
- INCI
- Mica, Titanium Dioxide, Ultramarines, Tin Oxide
- CAS-szám
- 12001-26-2, 13463-67-7, 57155-37-5, 18282-10-5
- CI-szám
- 77019, 77891, 77007, 77861
- A termék színe
- Kék
- Származási ország
- Spanyolország
- Minőségi osztály
- Kozmetikai minőség
- Feldolgozási módszer
- SzárításŐrlésFelületkezelés
- Szag
- Szagtalan
- Megjelenés
- Por
- Mentes
- parabénektartósítószereketilén-oxid (EO)formaldehid és formaldehid-leadó anyagokszulfátokPEGEDTAftalátokallergén illatanyagokpálmaolajból származó összetevőkszilikonokallergén élelmiszer-összetevőkalkohol
- Formulációs fázis
- Hűtési fázisUtólagos hozzáadás
- Funkció a formulában
- Színezék
- Ajánlott feldolgozási hőmérséklet
- Bez obmedzenia °C
- Ajánlott adagolási tartomány
- 1 – 10 %
- A formuláció ajánlott pH-tartománya
- 6,00 – 9,00
- Oldhatóság
- Olajban diszpergálhatóVízben diszpergálhatóOlajban nem oldódikAlkoholban nem oldódikVízben nem oldódikGlikolokban diszpergálható
- Alkalmas
- Minden bőrtípus
- Biológiai lebonthatóság
- Nem alkalmazható
- Természetes összetevők indexe (NI ISO 16128)
- 0,00
- Természetes eredetű összetevők indexe (NOI ISO 16128)
- 1,00
- Bio összetevők tartalma
- 0 %
- Megújuló széntartalom (RCC)
- 0 %
Termékdokumentáció
- TDSMűszaki adatlap
- PDF ↓
- SDSBiztonsági adatlap
Változat: MICA, práškové farbivo, Neptune, 10 g
Változat: MICA, práškové farbivo, Neptune, 10 g
























