Bakuchi olaj, hidegen sajtolt, 500 ml

Bakuchi olaj, hidegen sajtolt, 500 ml

A bakuchi olaj a Psoralea Corylifolia növény magvaiból nyerhető, amely Indiából származik. Az olajat évszázadok óta használják a hagyományos indiai gyógyászatba... teljes leírás

Raktáron:
0 db
Termékkód:
OL055_500
Minőségét megőrzi:
08/2027
Gyártási tétel:
21374

23 200 Ft áfával

46 400 Ft / l

A termék további változatai

5 670 Ft (56 700 Ft / l)
SKLADOM db
2 830 Ft (56 600 Ft / l)
SKLADOM db

Termékleírás


A bakuchi olaj a Psoralea Corylifolia növény magvaiból nyerhető, amely Indiából származik. Az olajat évszázadok óta használják a hagyományos indiai gyógyászatban a bőrre és hajra gyakorolt jótékony hatásai miatt. Ez egy könnyű és nem komedogén olaj, tehát nem tömíti el a pórusokat.

A bakuchi olaj esszenciális zsírsavakban gazdag, amelyek segítenek a bőrt táplálni és hidratálni. Antioxidánsokat is tartalmaz, amelyek megvédik a bőrt a szabad gyökök okozta károsodástól és csökkentik a gyulladást, miközben javítják a bőr tónusát és textúráját. Ismert továbbá hidratáló tulajdonságairól és a száraz haj táplálásáról, miközben segít csökkenteni a göndörödést.

A bakuchiol (természetes módon 16 %-os mennyiségben található meg a bakuchi olajban) természetes retinolalternatívaként hat. Ez az olaj jóval kíméletesebb a bőrhöz, és nem okoz kiszáradást és irritációt, amelyek a retinol használatakor általában előfordulnak. Ezenkívül antibakteriális, antioxidáns, gyulladáscsökkentő és gombaellenes hatásokkal rendelkezik.

Részletesebb információkat, valamint a savtartalmat a tanúsítványokban talál, amelyeket folyamatosan kiegészítünk az egyes tételekhez.

Minden szállított alapanyag kozmetikai minőségű, belső használatra alkalmatlan. Kezeléskor használjon megfelelő védőeszközöket.

 

Paraméterek

INCI
Psoralea Corylifolia Seed Oil
CAS-szám
N/A
Mentes
parabének ; tartósítószerek ; allergén illatanyagok ; GMO-ból származó összetevők ; pálmaolajból származó összetevők ; alkoholból
Tanúsítások
Vegan
A termék színe
Barna ; Sárga
Funkció a formulában
Aktív hatóanyag
Formulációs fázis
Olajos fázis ; Hűtési fázis ; Utólagos hozzáadás
Természetes összetevők indexe (NI ISO 16128)
1,00
Természetes eredetű összetevők indexe (NOI ISO 16128)
1,00
Származási ország
India
Minőségi osztály
Kozmetikai Minőség
Feldolgozási módszer
Alkalmazási terület
Arc ; Haj ; Fejbőr ; Test
Bio összetevők tartalma (%)
0
Megújuló széntartalom (RCC) (%)
100
Ajánlott feldolgozási hőmérséklet (°C)
< 40
Ajánlott adagolási tartomány (%)
1 - 100
Oldhatóság
Olajban oldódik ; Vízben nem oldódik
Alkalmazás típusa
Leave-on ; Rinse-off
Alkalmas erre
Érzékeny bőr ; Száraz bőr ; Érett bőr ; Pattanásos bőr ; Minden bőrtípus
Hatások
Anti-Aging ; Antioxidáció ; Hidratálás ; Gyulladáscsökkentő Hatás ; Regeneráció ; Bőrtáplálás ; Bőrnyugtató hatás

Letölthető fájlok

Kapcsolódó termékek