Gyapotmagolaj, finomított, 500 ml

Gyapotmagolaj, finomított, 500 ml

Pamutmagolaj (Cotton Seed Oil) a gyapotnövény – Gossypium herbaceum – magvainak sajtolásával nyerhető. A magvak a gyapotgyártás melléktermékei. Részben finomíto... teljes leírás

Raktáron:
32 db
Termékkód:
OL057_500
Minőségét megőrzi:
12/2027
Gyártási tétel:
22295

3 820 Ft áfával

7 640 Ft / l
SKLADOM db

A termék további változatai

6 370 Ft (6 370 Ft / l)
SKLADOM db
846 Ft (8 460 Ft / l)
SKLADOM db

Termékleírás


Pamutmagolaj (Cotton Seed Oil) a gyapotnövény – Gossypium herbaceum – magvainak sajtolásával nyerhető. A magvak a gyapotgyártás melléktermékei.
Részben finomított, ami azt jelenti, hogy egy olyan eljáráson ment keresztül, amelynek során megfosztották az illatától és színétől.

Gazdag linolsavban, és kifejezett nyugtató és bőrpuhító tulajdonságokkal rendelkezik. Ezért ideális érett és száraz, illetve berepedezett bőrre.

Felhasználható száraz és károsodott haj ápolására is.

Alkalmazhatja a Házi készítésű sampon egyik fő összetevőjeként, amelyet kezdők is el tudnak készíteni.

A termék minőségére vonatkozó részletesebb információkat az analízisben találja, amelyet minden új gyártási tétellel frissítünk.

Az összes leszállított nyersanyag kozmetikai minőségű, belső használatra nem alkalmas. Kezelésük során használjon megfelelő védőeszközöket. 

Paraméterek

INCI
Gossypium Herbaceum Seed Oil
CAS-szám
8001-29-4
EK-szám
232-280-7
Mentes
parabének ; allergén illatanyagok ; GMO-ból származó összetevők ; pálmaolajból származó összetevők
Biológiai lebonthatóság
Könnyen lebomló (OECD 301)
Tanúsítások
Vegan
A termék színe
Sárga ; Színtelen
Funkció a formulában
Bőrpuhító ; Hordozó
Formulációs fázis
Olajos fázis ; Hűtési fázis ; Utólagos hozzáadás
Természetes összetevők indexe (NI ISO 16128)
1,00
Természetes eredetű összetevők indexe (NOI ISO 16128)
1,00
Származási ország
Franciaország
Minőségi osztály
Kozmetikai Minőség ; Élelmiszer-minőség ; Gyógyszerészeti Minőség
Feldolgozási módszer
Mechanikus sajtolás ; Finomítás ; Filtráció
Alkalmazási terület
Arc ; Haj ; Fejbőr ; Test ; Kéz ; Láb
Bio összetevők tartalma (%)
0
Megújuló széntartalom (RCC) (%)
100
Ajánlott feldolgozási hőmérséklet (°C)
< 80
Ajánlott adagolási tartomány (%)
1 - 100
Oldhatóság
Olajban oldódik ; Vízben nem oldódik
Alkalmazás típusa
Leave-on ; Rinse-off
Alkalmas erre
Érzékeny bőr ; Száraz bőr ; Érett bőr ; Minden bőrtípus
Hatások
Anti-Aging ; Antioxidáció ; Hidratálás ; Gyulladáscsökkentő Hatás ; Regeneráció ; Bőrtáplálás ; Bőrnyugtató hatás

Letölthető fájlok

Kapcsolódó termékek