Murumuru vaj, hidegen sajtolt, 2,5 kg

Murumuru vaj, hidegen sajtolt, 2,5 kg

Murumuru vajunk extrakcióval, hidegen sajtolással készül az Astrocaryum murumuru pálma magjaiból, amely a brazil esőerdőkben nő. A vajat a vadon növő pálma magj... teljes leírás

Raktáron:
6 csom.
Termékkód:
BUT610_2,5

93 000 Ft áfával

SKLADOM csom.

A termék további változatai

4 650 Ft (46 500 Ft / kg)
SKLADOM csom.
20 200 Ft (40 400 Ft / kg)
SKLADOM csom.

Termékleírás


Murumuru vajunk extrakcióval, hidegen sajtolással készül az Astrocaryum murumuru pálma magjaiból, amely a brazil esőerdőkben nő. A vajat a vadon növő pálma magjaiból nyerik. Ez egy kemény, fehér vagy krémszínű vaj, jellegzetes illattal. Bőrrel érintkezve megolvad. 

A murumuru vaj ismert gyulladáscsökkentő hatásairól. Gazdag olajsavban és linolsavban, amelyek táplálják és hidratálják a bőrt és a hajat. Nagyon gyakran használják a bőr rugalmasságának helyreállítására, valamint károsodott és idősödő bőrre. Kiváló bőrpuhító – védőfilm képzésével segít a bőrnek a víz megtartásában. Ezért nevezik „növényi szilikonnak” is – a haj- és bőrápoló készítményekben tökéletesen helyettesíti az ásványi szilikont, vékony védőréteget hozva létre a hajszál körül.

Javítja a száraz és károsodott haj rugalmasságát, visszaadja annak fényét és lágyságát. Alkalmas ekcéma vagy pszoriázis esetén is. Alacsony olvadásponttal rendelkezik, ezért szívesen adják testvajakhoz és ajakbalzsamokhoz is. Az olajfázishoz adagolja termékeiben.

Ez a termék nem tartalmazza az Európai Unió (EU) kozmetikai termékekről szóló irányelvének 7. módosító és kiegészítő javaslatában – III. melléklet – felsorolt 26 allergén egyikét sem.

A termék minőségére vonatkozó részletesebb információkat az atesztben találja, amelyet minden új gyártási tétellel frissítünk.

Az összes szállított nyersanyag kozmetikai minőségű, belső használatra nem alkalmas.

Tudja, mi is tulajdonképpen a növényi vaj, miből áll, milyen minőségi paraméterek fontosak a vaj kiválasztásakor, illetve milyen előkészítési és feldolgozási formákkal találkozhat a piacon? Látogassa meg blogunkat, és tudjon meg többet: NÖVÉNYI VAJAK A KOZMETIKÁBAN

 

 

Paraméterek

INCI
Astrocaryum Murumuru Seed Butter
Mentes
parabének ; etilén-oxid (EO) ; formaldehid és formaldehid-leadó anyagok ; allergén illatanyagok ; GMO-ból származó összetevők ; pálmaolajból származó összetevők ; alkoholból
Biológiai lebonthatóság
Könnyen lebomló (OECD 301)
Tanúsítások
Vegan
A termék színe
Bézs ; Fehér ; Jellemző
Funkció a formulában
Bőrpuhító
Formulációs fázis
Olajos fázis ; Hűtési fázis
Természetes összetevők indexe (NI ISO 16128)
1
Természetes eredetű összetevők indexe (NOI ISO 16128)
1
Származási ország
Brazília
Minőségi osztály
Kozmetikai Minőség
Feldolgozási módszer
Mechanikus sajtolás ; Szárítás ; Keverés ; Filtráció
Alkalmazási terület
Arc ; Haj ; Fejbőr ; Test ; Ajkak
Bio összetevők tartalma (%)
0
Ajánlott feldolgozási hőmérséklet (°C)
< 60
Ajánlott adagolási tartomány (%)
1 - 100
Oldhatóság
Olajban oldódik ; Vízben nem oldódik
Alkalmazás típusa
Leave-on ; Rinse-off
Alkalmas erre
Száraz bőr ; Érett bőr ; Száraz haj ; Károsodott haj ; Minden bőrtípus
Hatások
Anti-Aging ; Hidratálás ; Bőrbarrier Helyreállítása ; Ránccsökkentés ; Regeneráció ; Rugalmasság Javítása ; Bőrtáplálás ; Bőrnyugtató hatás

Letölthető fájlok

Kapcsolódó termékek