Olaj, borágó, BIO, 500 ml

Olaj, borágó, BIO, 500 ml

Borágóolaj hidegen sajtolt. Orvosi borágó magjából nyerik. Az olaj organikus BIO minőségű, a SOIL ASSOCIATION szervezet tanúsítványával.Ez az olaj magas GLA- (g... teljes leírás

Raktáron:
4 db
Termékkód:
OL061_500
Minőségét megőrzi:
08/2027
Gyártási tétel:
21356

20 000 Ft áfával

40 000 Ft / l
SKLADOM db

A termék további változatai

Termékleírás


Borágóolaj hidegen sajtolt. Orvosi borágó magjából nyerik. Az olaj organikus BIO minőségű, a SOIL ASSOCIATION szervezet tanúsítványával.
Ez az olaj magas GLA- (gamma-linolénsav-) tartalommal rendelkezik, 20 %. Azok közé tartozik, amelyek érzékenyebbek az oxidációra, ezért hűvös helyen tárolja (ideálisan 20°C-ig) és sötét helyen.

Táplálja a száraz és repedezett bőrt
. Kezeli az ekcémát és enyhíti az allergiákat. Alkalmas továbbá égési sérülésekre. Gyulladáscsökkentő hatásokkal rendelkezik. Megakadályozza a hajhullást és csökkenti a korpaképződést.

Vevőink szívesen használják krémek, szappanok, olajok és hajápoló készítmények gyártásához

A termék minőségére vonatkozó részletes információkat a minősítési jegyzőkönyvben találja, amelyet minden új gyártási tétellel frissítünk.

Minden leszállított alapanyag kozmetikai minőségű, belső használatra nem alkalmas. Kezeléskor használjon megfelelő védőeszközöket. 

Paraméterek

INCI
Borago Officinalis Seed Oil
CAS-szám
225234-12-8
Mentes
parabének ; allergén illatanyagok ; GMO-ból származó összetevők ; pálmaolajból származó összetevők ; allergén élelmiszer-összetevők ; alkoholból
Tanúsítások
Vegan ; COSMOS Organic ; Ökológiai tanúsítás
A termék színe
Zöld ; Sárga
Funkció a formulában
Aktív hatóanyag ; Bőrpuhító ; Hordozó
Formulációs fázis
Olajos fázis ; Hűtési fázis ; Utólagos hozzáadás
Természetes összetevők indexe (NI ISO 16128)
1,00
Természetes eredetű összetevők indexe (NOI ISO 16128)
1,00
Származási ország
Kína
Minőségi osztály
Kozmetikai Minőség
Feldolgozási módszer
Hideg sajtolás; Filtráció
Alkalmazási terület
Arc ; Haj ; Fejbőr ; Test
Bio összetevők tartalma (%)
100
Megújuló széntartalom (RCC) (%)
100
Ajánlott feldolgozási hőmérséklet (°C)
< 40
Ajánlott adagolási tartomány (%)
1 - 100
Oldhatóság
Olajban oldódik ; Vízben nem oldódik
Alkalmazás típusa
Leave-on ; Rinse-off
Alkalmas erre
Érzékeny bőr ; Száraz bőr ; Érett bőr ; Minden bőrtípus
Hatások
Anti-Aging ; Hidratálás ; Gyulladáscsökkentő Hatás ; Regeneráció ; Bőrtáplálás ; Bőrnyugtató hatás

Letölthető fájlok

Kapcsolódó termékek