ÚJDONSÁGOK A KÍNÁLATUNKBAN!
Nakúp ešte za 23,50€a dopravu máš zadarmo
Még nincs fiókja nálunk?
Az aktív szén természetes kozmetikai alapanyag, amelyet növényi eredetű anyagok, például kókuszhéj vagy fa karbonizálásával és ezt követő aktiválásával nyernek.... teljes leírás
2 020 Ft áfával
Az aktív szén természetes kozmetikai alapanyag, amelyet növényi eredetű anyagok, például kókuszhéj vagy fa karbonizálásával és ezt követő aktiválásával nyernek. Kivételes porozitásának és abszorpciós képességének köszönhetően képes megkötni a toxinokat, szennyeződéseket és a felesleges faggyút. Kedvelt összetevője a bőr, a haj és a szájüreg mélytisztítására szolgáló termékeknek. A kozmetikumoknak nemcsak funkcionális hatást, hanem vonzó fekete színt is ad.
Az aktív szén hatékony, természetes alapanyag detoxikálásra és tisztításra, ideális a bőrre, a hajra és a szájhigiéniára, amely javítja a kozmetikai termékek minőségét és megjelenését.
Az EWG hivatalos adatbázisa szerint ez az alapanyag a következő értékelést kapta: 1 – alacsony kockázat.
Igen, alacsony adagolás mellett érzékeny bőrre is biztonságos, azonban használat előtt javasolt toleranciatesztet végezni.
Igen, az aktív szén intenzív fekete színnel rendelkezik, ezért olyan termékekben használják, ahol ez a hatás kívánatos – például maszkok, szappanok vagy fogporok.
Igen, az aktív szenet általában fogkrémekben és fogporokban alkalmazzák, ahol segít a fogak tisztításában és a felszíni elszíneződések eltávolításában.
A termék minőségére vonatkozó részletesebb információkat a tanúsítvány tartalmazza, amelyet minden új gyártási tétellel frissítünk.Minden szállított alapanyag kozmetikai minőségű, belső használatra nem alkalmas.Kezeléskor használjon megfelelő védőeszközöket.
Felhasznált források: Az EWG hivatalos adatbázisa, általános műszaki dokumentumok kozmetikai alapanyagokról.