Kakaóvaj, természetes, finomítatlan, 100 g

Kakaóvaj, természetes, finomítatlan, 100 g

A kakaóvajat a kakaófa babjaiból nyerik. Ez a természetes finomítatlan kakaóvaj Kóser tanúsítvánnyal rendelkezik. A kínálatunkban szereplő finomítatlan organiku... teljes leírás

Raktáron:
0 csom.
Termékkód:
BUT503_100
Minőségét megőrzi:
Gyártási tétel:

2 830 Ft áfával

28 300 Ft / kg

A termék további változatai

12 200 Ft (24 400 Ft / kg)
SKLADOM csom.
23 000 Ft (23 000 Ft / kg)
SKLADOM csom.

Termékleírás


A kakaóvajat a kakaófa babjaiból nyerik. Ez a természetes finomítatlan kakaóvaj Kóser tanúsítvánnyal rendelkezik. A kínálatunkban szereplő finomítatlan organikus BIO kakaóvajhoz képest még kifejezettebb kakaóillattal rendelkezik. Magas a E‑vitamin- és természetes antioxidáns-tartalma. Puhítja a száraz bőrt. Emellett segít megőrizni annak természetes nedvességtartalmát. Az emberi test hőmérsékletén olvad. Könnyen felszívódik.

Gyógyítja az égési sérüléseket, ekcémát és dermatitist. A bőrbe bemasszírozott kakaóvaj csökkenti a feszültséget és erősíti az immunrendszert. Minimalizálja a ráncokat, valamint a terhességi striákat is. A kakaóvaj természetes tartósítószer.

Krémes színe és csokoládéillata a natúrkozmetika kedvelt készítményévé teszik. Szívesen használják ajakbalzsamok, testvajak és szappanok készítésére. Meghosszabbítja a termékek élettartamát.

A termék minőségére vonatkozó részletesebb információkat a vizsgálati jegyzőkönyvben találja, amelyet minden új gyártási tétellel frissítünk.

Minden szállított alapanyag kozmetikai minőségű, belső használatra nem alkalmas. 

Tudja, mi is tulajdonképpen a növényi vaj, miből áll, milyen minőségi paraméterek fontosak a vaj kiválasztásánál, illetve milyen feldolgozási és előkészítési formákkal találkozhat a piacon? Látogasson el blogunkra, és tudjon meg többet: NÖVÉNYI VAJAK A KOZMETIKÁBAN

Paraméterek

INCI
Theobroma cacao Seed Butter; Theobroma Cacao Seed Butter
CAS-szám
84649-99-0 / 8002-31-1
Mentes
parabének ; tartósítószerek ; etilén-oxid (EO) ; allergén illatanyagok ; GMO-ból származó összetevők ; pálmaolajból származó összetevők ; allergén élelmiszer-összetevők ; alkoholból
Tanúsítások
Vegan
A termék színe
Sárga ; Fehér
Funkció a formulában
Bőrpuhító
Formulációs fázis
Olajos fázis ; Hűtési fázis ; Utólagos hozzáadás
Természetes összetevők indexe (NI ISO 16128)
1,00
Természetes eredetű összetevők indexe (NOI ISO 16128)
1,00
Származási ország
Argentína ; Ausztrália ; Afrika
Minőségi osztály
Kozmetikai Minőség ; Élelmiszer-minőség
Feldolgozási módszer
Mechanikus sajtolás ; Filtráció
Alkalmazási terület
Arc ; Haj ; Fejbőr ; Test ; Ajkak ; Kéz ; Láb
Bio összetevők tartalma (%)
0
Megújuló széntartalom (RCC) (%)
100
Ajánlott feldolgozási hőmérséklet (°C)
< 80
Ajánlott adagolási tartomány (%)
1 - 100
Oldhatóság
Olajban oldódik ; Vízben nem oldódik
Alkalmazás típusa
Leave-on ; Rinse-off
Alkalmas erre
Érzékeny bőr ; Száraz bőr ; Érett bőr ; Baba bőrére ; Pattanásos bőr ; Minden bőrtípus
Hatások
Antioxidáció ; Hidratálás ; Bőrbarrier Helyreállítása ; Gyulladáscsökkentő Hatás ; Regeneráció ; Bőrtáplálás ; Bőrnyugtató hatás

Letölthető fájlok

Kapcsolódó termékek