Illóolaj, vörös mandarin, 1 l

Illóolaj, vörös mandarin, 1 l

Vörös mandarin héjának illóolaja (Citrus nobilis) az USA-ból származik, és intenzív, friss, citrusos illatot kínál. A zöld mandarin ismert a nyugtató tulajdonsá... teljes leírás

Raktáron:
5 db
Termékkód:
EON039_1000
Minőségét megőrzi:
04/2029
Gyártási tétel:
23243

47 500 Ft áfával

SKLADOM db

A termék további változatai

Termékleírás


Vörös mandarin héjának illóolaja (Citrus nobilis) az USA-ból származik, és intenzív, friss, citrusos illatot kínál. A zöld mandarin ismert a nyugtató tulajdonságairól az idegrendszerre, valamint arról, hogy képes támogatni az egészséges emésztési, immun- és légzőrendszeri funkciókat. Felemelő hatást nyújt, és kiváló kiegészítője számos, egészséget, tisztítást és hangulatjavítást szolgáló keveréknek.

A vörös mandarin illóolaj a Rutaceae családba tartozik. Fejillatként van besorolva, és jól keveredik kámforos, citrusos, gyógynövényes, virágos, fűszeres és fás olajokkal. Ennek a mandarinnak az illóolaja erős antiszeptikus tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek például segíthetnek a fejbőr viszketésénél is. Segíthet továbbá az émelygés enyhítésében és az izmok ellazításában.

Minden szállított alapanyag kozmetikai minőségű, belső használatra alkalmatlan. Kezelésük során használjon megfelelő védőeszközöket.

MIK AZ ILLÓOLAJOK?

Az illóolajokat inhalálásra vagy az Ön kozmetikai termékeibe használja, bármilyen márkájú illóolaj fogyasztását nem javasoljuk.

Az illóolajok, más néven éterikus olajok, természetes aromás anyagok, amelyek a növények különböző részeiből származnak – szárakból, gyökerekből, magvakból, virágokból, levelekből stb. A növényeknek jellegzetes illatot adnak, emellett védő hatásokkal is rendelkeznek. Kémiai összetételük meglehetősen bonyolult. Az illóolajokat a növényekből leggyakrabban desztillációval, extrakcióval vagy préseléssel nyerik. Az illóolajok magasan koncentráltak, és közvetlenül a bőrre csak hordozó növényi olajokkal (mandula-, sárgabarack-, jojobaolaj stb.) való hígítás után használhatók. Kivételt csak a teafa-illóolaj és a levendula jelent, amelyeket közvetlenül is alkalmazhat.

Az olajokkal való munka során használjon megfelelő védőeszközöket.

Az illóolajok zsíroldékonyak, ezért ha olyan termékekbe szeretné őket használni, amelyek nem tartalmaznak olajokat és vajakat, használjon oldószert / szolubilizálót. 

Tudja, mennyi a szavatossági ideje az illóolajoknak, hogyan kell őket helyesen tárolni, illetve mely illóolajokat érdemes kombinálni? Mindent az illóolajokról elolvashat a mi blogunkon.

Paraméterek

INCI
CITRUS NOBILIS PEEL OIL EXPRESSED
Mentes
etilén-oxid (EO) ; pálmaolajból származó összetevők ; alkoholból
Biológiai lebonthatóság
Könnyen lebomló (OECD 301)
Tanúsítások
Vegan
A termék színe
Narancssárga
Funkció a formulában
Aktív hatóanyag ; Illatanyag-összetevő
Formulációs fázis
Olajos fázis ; Hűtési fázis ; Utólagos hozzáadás
Természetes összetevők indexe (NI ISO 16128)
1,00
Természetes eredetű összetevők indexe (NOI ISO 16128)
1,00
Származási ország
Brazília
Minőségi osztály
Kozmetikai Minőség
Feldolgozási módszer
Hideg sajtolás ; Mechanikus sajtolás ; Filtráció
Alkalmazási terület
Arc ; Haj ; Test ; Ajkak
Bio összetevők tartalma (%)
0
Megújuló széntartalom (RCC) (%)
100
Ajánlott feldolgozási hőmérséklet (°C)
< 40
A formuláció ajánlott pH-tartománya
4.0
Oldhatóság
Olajban oldódik ; Alkoholban oldódik ; Vízben nem oldódik
Alkalmazás típusa
Leave-on ; Rinse-off
Alkalmas erre
Zsíros bőr ; Problémás bőr ; Normál bőr

Letölthető fájlok

Kapcsolódó termékek