Szőlőmagolaj, finomított 20 l

Szőlőmagolaj, finomított 20 l

VO

Szőlőmagolajat különböző szőlőfajták magjának extrahálásával állítanak elő. Finomított azt jelenti, hogy olyan eljáráson ment keresztül, amelynek során megszaba... teljes leírás

Raktáron:
4 db
Termékkód:
OL186_25000
Minőségét megőrzi:
08/2027
Gyártási tétel:
21325

91 900 Ft áfával

4 595 Ft / l
SKLADOM db

A termék további változatai

5 950 Ft (5 950 Ft / l)
SKLADOM db
676 Ft (6 760 Ft / l)
SKLADOM db
3 180 Ft (6 360 Ft / l)
SKLADOM db

Termékleírás


Szőlőmagolajat különböző szőlőfajták magjának extrahálásával állítanak elő. Finomított azt jelenti, hogy olyan eljáráson ment keresztül, amelynek során megszabadították az illatától és a színétől.

Ez az olaj más hordozóolajokhoz képest magas linolsav (Omega 6) tartalommal rendelkezik, ennek köszönhetően erősen hidratáló, nagyon könnyen felszívódik a bőrbe, és nem hagy zsíros érzetet.

Különösen normál és zsíros bőrre ajánlott. Illóolajokkal is nagyon jól kombinálható, és ideális a sűrűbb olajok hígítására.

Kedvelt masszázsolajként (különösen diófélékre allergiás emberek számára ideális mandula-, jojoba- vagy argánolajjal kombinálva), de borotválkozóolajként is (önmagában vagy borotvahab hozzáadásával védi a bőrt borotválkozás közben). Alkalmas sminkeltávolításra vagy hajpakolások olajaként is. Bátran adhatja fürdőolajokhoz, samponokhoz és kondicionálókhoz is. Próbálja hozzáadni a házi készítésű himalájai sós szappanhoz is, elkészítésének útmutatóját a blogunkon találja.

A termék minőségére vonatkozó részletesebb információkat a tanúsítványban találja, amelyet minden új gyártási tételnél frissítünk.

Minden leszállított alapanyag kozmetikai minőségű, belső használatra nem alkalmas. Kezeléskor használjon megfelelő védőfelszerelést.

Paraméterek

INCI
Vitis Vinifera Seed Oil
CAS-szám
85594-37-2 / 84929-27-1 / 8024-22-4
EK-szám
287-896-9 / 284-511-6
Mentes
parabének ; allergén illatanyagok ; GMO-ból származó összetevők ; pálmaolajból származó összetevők ; allergén élelmiszer-összetevők ; alkoholból
Tanúsítások
Vegan
A termék színe
Zöld ; Sárga
Funkció a formulában
Aktív hatóanyag ; Bőrpuhító ; Hordozó
Formulációs fázis
Olajos fázis ; Hűtési fázis ; Utólagos hozzáadás
Természetes összetevők indexe (NI ISO 16128)
0,00
Természetes eredetű összetevők indexe (NOI ISO 16128)
0,00
Származási ország
Spanyolország
Minőségi osztály
Kozmetikai Minőség
Feldolgozási módszer
Oldószeres extrakció ; Mechanikus sajtolás ; Finomítás ; Filtráció
Alkalmazási terület
Arc ; Haj ; Fejbőr ; Test
Bio összetevők tartalma (%)
0
Megújuló széntartalom (RCC) (%)
100
Ajánlott feldolgozási hőmérséklet (°C)
< 40
Ajánlott adagolási tartomány (%)
1 - 100
Oldhatóság
Olajban oldódik ; Vízben nem oldódik
Alkalmazás típusa
Leave-on ; Rinse-off
Alkalmas erre
Érzékeny bőr ; Száraz bőr ; Érett bőr ; Minden bőrtípus
Hatások
Anti-Aging ; Hidratálás ; Gyulladáscsökkentő Hatás ; Regeneráció ; Bőrtáplálás ; Bőrnyugtató hatás

Letölthető fájlok

Kapcsolódó termékek