Finomított kendermagolaj 1 l

Finomított kendermagolaj 1 l

Kenderolaj (Hemp seed oil) vetési kender magjaiból készül. Finomított azt jelenti, hogy egy olyan eljáráson ment keresztül, amelynek során megszabadították az i... teljes leírás

Raktáron:
0 db
Termékkód:
OL370_1
Minőségét megőrzi:
05/2027
Gyártási tétel:
20797

8 080 Ft áfával

8 080 Ft / l

A termék további változatai

1 060 Ft (10 600 Ft / l)
SKLADOM db
4 670 Ft (9 340 Ft / l)
SKLADOM db
38 300 Ft (7 660 Ft / l)
SKLADOM db

Termékleírás


Kenderolaj (Hemp seed oil) vetési kender magjaiból készül. Finomított azt jelenti, hogy egy olyan eljáráson ment keresztül, amelynek során megszabadították az illatától és a színétől.

Gazdag E-vitaminban és esszenciális 3-, 6- és 9 zsírsavakban, mint például a gamma-linolsav és az olajsav.

tulajdonságai közé tartozik a bőr hidratálása és nedvességvesztésének megakadályozása. Hatékony a ráncok ellen is. A kenderolaj nem hagy zsíros filmréteget a bőrön, kiválóan felszívódik, és ideális zsíros és aknés bőrre. Ugyanakkor a száraz és repedezett bőr is értékelni fogja. 

Felhasználható szappanok, testápoló készítmények, habosított vajak, ajakbalzsamok és hajápoló termékek gyártásához.

Részletesebb információkat, valamint a savtartalmat a vizsgálati jegyzőkönyvekben talál, amelyeket folyamatosan kiegészítünk az egyes tételekhez. 

Az összes szállított alapanyag kozmetikai minőségű, belső használatra nem alkalmas. Kezelésük során használjon megfelelő védőeszközöket.

 

Paraméterek

INCI
Cannabis Sativa Seed Oil
CAS-szám
89958-21-4
Mentes
parabének ; allergén illatanyagok ; GMO-ból származó összetevők ; pálmaolajból származó összetevők ; allergén élelmiszer-összetevők ; alkoholból
Tanúsítások
Vegan
A termék színe
Sárga
Funkció a formulában
Aktív hatóanyag ; Bőrpuhító ; Hordozó
Formulációs fázis
Olajos fázis ; Hűtési fázis ; Utólagos hozzáadás
Természetes összetevők indexe (NI ISO 16128)
1,00
Természetes eredetű összetevők indexe (NOI ISO 16128)
1,00
Származási ország
Kína
Minőségi osztály
Kozmetikai Minőség
Feldolgozási módszer
Hideg sajtolás ; Finomítás ; Filtráció
Alkalmazási terület
Arc ; Haj ; Fejbőr ; Test ; Kéz ; Láb
Bio összetevők tartalma (%)
100
Megújuló széntartalom (RCC) (%)
100
Ajánlott feldolgozási hőmérséklet (°C)
< 60
Ajánlott adagolási tartomány (%)
1 - 100
Oldhatóság
Olajban oldódik ; Vízben nem oldódik
Alkalmazás típusa
Leave-on ; Rinse-off
Alkalmas erre
Érzékeny bőr ; Száraz bőr ; Érett bőr ; Minden bőrtípus
Hatások
Anti-Aging ; Hidratálás ; Gyulladáscsökkentő Hatás ; Regeneráció ; Bőrtáplálás

Letölthető fájlok

Kapcsolódó termékek