Növényi vaj, jojoba, finomított

Növényi vaj, jojoba, finomított

A jojobavaj egy cserjéből nyerik, amely Dél-Kalifornia száraz és félszáraz területein nő. Finomított, tehát egy olyan eljáráson ment keresztül, amely során megf... teljes leírás

Raktáron:
1 csom.
Termékkód:
BUT400_2,5

70 900 Ft áfával

SKLADOM csom.

A termék további változatai

1 620 Ft (16 Ft / db) 3 640,00 Ft
SKLADOM db
4 050 Ft (16 200 Ft / kg) 8 500,00 Ft
SKLADOM db
16 100 Ft (32 200 Ft / kg)
SKLADOM csom.
2 430 Ft (49 Ft / db)
SKLADOM csom.

Termékleírás


A jojobavaj egy cserjéből nyerik, amely Dél-Kalifornia száraz és félszáraz területein nő. Finomított, tehát egy olyan eljáráson ment keresztül, amely során megfosztották az illatától és a színétől. 

Számos fehérjét, ásványi anyagokat, természetes tokoferolt (E-vitamint) és kollagénhez hasonló viaszszerű anyagot tartalmaz. A vaj minden bőrtípusra alkalmas. Összetétele leginkább a természetes bőrfaggyúhoz hasonlít, amely védi bőrünket és hajunkat. Elsímítja a hegeket, és jótékonyan hat a ráncokra.
Növeli a bőr rugalmasságát. Tisztítja az eltömődött pórusokat, és biztosítja a bőr természetes pH-értékét.

Gyorsan felszívódik, és nem hagy zsíros filmréteget. Erősíti a gyenge körmöket. Kezeli az aknét, a kipállást és a napégést. Felhasználható krémek, szappanok, arcvizek és napozás utáni készítmények előállítására.

A termék minőségéről bővebb információkat a vizsgálati jegyzőkönyvben talál, amelyet minden új gyártási tétellel frissítünk.

Minden leszállított alapanyag kozmetikai minőségű, belső használatra nem alkalmas.

Tudja, mi is tulajdonképpen a növényi vaj, miből áll, milyen minőségi paraméterek fontosak a vaj kiválasztásánál, illetve milyen feldolgozási és megmunkálási formák találhatók meg a piacon? Látogassa meg blogunkat, és tudjon meg többet: NÖVÉNYI VAJAK A KOZMETIKÁBAN Az akciós ár a rövidített szavatosságú árura vonatkozik.

Paraméterek

INCI
SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL & HYDROGENATED VEGETABLE OIL & TOCOPHEROL
Mentes
parabének ; tartósítószerek ; etilén-oxid (EO) ; PEG ; allergén illatanyagok ; GMO-ból származó összetevők ; pálmaolajból származó összetevők ; allergén élelmiszer-összetevők ; alkoholból
Biológiai lebonthatóság
Könnyen lebomló (OECD 301)
Tanúsítások
Vegan
A termék színe
Sárga ; Fehér
Funkció a formulában
Aktív hatóanyag ; Bőrpuhító
Formulációs fázis
Olajos fázis ; Hűtési fázis
Természetes összetevők indexe (NI ISO 16128)
1,00
Természetes eredetű összetevők indexe (NOI ISO 16128)
1,00
Származási ország
Izrael
Minőségi osztály
Kozmetikai Minőség
Feldolgozási módszer
Finomítás ; Hidrogénezés
Alkalmazási terület
Arc ; Haj ; Fejbőr ; Test ; Ajkak
Bio összetevők tartalma (%)
100
Ajánlott feldolgozási hőmérséklet (°C)
50 - 70
Ajánlott adagolási tartomány (%)
1 - 100
Oldhatóság
Olajban oldódik ; Vízben nem oldódik
Alkalmazás típusa
Leave-on ; Rinse-off
Alkalmas erre
Érzékeny bőr ; Száraz bőr ; Érett bőr ; Minden bőrtípus
Hatások
Anti-Aging ; Antioxidáció ; Hidratálás ; Regeneráció ; Bőrtáplálás ; Bőrnyugtató hatás

Letölthető fájlok

Kapcsolódó termékek