MICA, porpigment, Passionata, 50 g

MICA, porpigment, Passionata, 50 g

A MICA, vagyis a mica egy természetes színezék, pigmentpor, amelyet csillámból nyernek. Oldhatatlan, és gyöngyházfényű, fémes vagy kaméleon árnyalatokkal rendel... teljes leírás

Raktáron:
7 db
Termékkód:
FM590_50
Minőségét megőrzi:
12/2028
Gyártási tétel:
181347

3 640 Ft áfával

72 800 Ft / kg
SKLADOM db

A termék további változatai

846 Ft (84 600 Ft / kg)
SKLADOM db
12 800 Ft (64 000 Ft / kg)
SKLADOM db

Termékleírás


A MICA, vagyis a mica egy természetes színezék, pigmentpor, amelyet csillámból nyernek. Oldhatatlan, és gyöngyházfényű, fémes vagy kaméleon árnyalatokkal rendelkezik. Ezek a mikroszkopikus csillámrészecskék a kozmetikai készítményekben visszaverik vagy megtörik a fényt, aminek köszönhetően természetes módon fedik el a bőrhibákat, és ragyogóvá teszik a bőrt.

A MICA színezék sem vízben, sem olajban nem oldódik. Amennyiben színezéket keres fürdőtermékekhez, mint például fürdőbombák, fürdősók, samponok és hasonlók, tekintse meg AquaPearls pigment kínálatunkat.

A MICA színezékeket elsősorban a következő termékek gyártásánál használhatja fel:

- ásványi make-up,

- púderek,

- szemhéjfestékek,

- ajakfények,

- ajakbalzsamok és rúzsok,

- arckrémek,

- körömlakkok,

- szappanok

Gyertyákban történő felhasználáskor szükséges tesztelni a kanóc megfelelő égését, mivel egyes kombinációk eltömíthetik a kanócot. Kiválóan alkalmasak már elkészített gyertyák felületének kidolgozására.

A MICA porokat zárt edényben, szobahőmérsékleten tárolja, óvja a nedvességtől és a közvetlen napfénytől, és akár 5 évig eltarthatók.

Kínálatunkban a MICA porok a legtisztábban színezett, az EU-ban kozmetikai minőségű csillámok, soha nem tesztelték őket állatokon, és veganok számára is alkalmasak.

Az összes glitter, kétszínű pigment, valamint a kínálatunkban szereplő MICA porok/pigmentek elsősorban amerikai, európai és ázsiai gyártóktól származnak, amivel garantáljuk a minőséget, és egyben biztosítjuk, hogy nem rendelkezünk indiai kínálattal, ahol a bányákban végzett rendkívül nehéz munkákra gyermekmunka kizsákmányolása jellemző. 

Az összes szállított alapanyag kozmetikai minőségű, belső használatra nem alkalmas. Kezelésük során használjon megfelelő védőeszközöket.

Paraméterek

INCI
Mica, Iron Oxide Red
CAS-szám
12001-26-2, 1309-37-1
Mentes
parabének ; etilén-oxid (EO) ; formaldehid és formaldehid-leadó anyagok ; szulfátok ; PEG ; EDTA ; ftalátok ; allergén illatanyagok ; GMO-ból származó összetevők ; szilikonok ; alkoholból
Biológiai lebonthatóság
Nem alkalmazható
CI-szám
77019, 77491
A termék színe
Piros
Funkció a formulában
Színezék
Formulációs fázis
Olajos fázis ; Utólagos hozzáadás
Származási ország
Spanyolország
Minőségi osztály
Kozmetikai Minőség
Feldolgozási módszer
Szárítás ; Őrlés ; Felületkezelés
Alkalmazási terület
Arc ; Haj ; Fejbőr ; Test ; Kéz ; Láb ; Körmök
Bio összetevők tartalma (%)
0
Megújuló széntartalom (RCC) (%)
0
Ajánlott feldolgozási hőmérséklet (°C)
Nincs korlátozás
Ajánlott adagolási tartomány (%)
1 - 30
A formuláció ajánlott pH-tartománya
Nincs korlátozás
Oldhatóság
Olajban diszpergálható ; Vízben diszpergálható ; Olajban nem oldódik ; Vízben nem oldódik
Alkalmazás típusa
Leave-on ; Rinse-off
Alkalmas erre
Minden bőrtípus ; Minden hajtípus

Letölthető fájlok

Kapcsolódó termékek