MICA pigmentpor, Coppery Blush, 50 g

MICA pigmentpor, Coppery Blush, 50 g

A MICA, vagyis a csillám egy természetes színezék, pigmentpor, amelyet csillámból nyernek. Oldhatatlan, és gyöngyházfényű, fémes vagy kaméleon árnyalatokkal ren... teljes leírás

Raktáron:
6 db
Termékkód:
FM850_50
Minőségét megőrzi:
12/2027, 12/2028
Gyártási tétel:
169130, 170231

3 400 Ft áfával

68 000 Ft / kg
SKLADOM db

A termék további változatai

717 Ft (71 700 Ft / kg)
SKLADOM db
12 800 Ft (64 000 Ft / kg)
SKLADOM db

Termékleírás


A MICA, vagyis a csillám egy természetes színezék, pigmentpor, amelyet csillámból nyernek. Oldhatatlan, és gyöngyházfényű, fémes vagy kaméleon árnyalatokkal rendelkezik. Ezek a mikroszkopikus csillámszemcsék a kozmetikai készítményekben visszaverik vagy megtörik a fényt, ezáltal természetes módon fedik el a bőrhibákat és ragyogóvá teszik az arcbőrt.

A MICA színezék sem vízben, sem olajban nem oldódik. Amennyiben fürdőtermékekhez, például fürdőbombákhoz, fürdősókhoz, samponokhoz és hasonlókhoz keres színezéket, tekintse meg AquaPearls pigmentkínálatunkat.

A MICA színezékeket elsősorban az alábbi termékek gyártásánál használhatja:

- ásványi make-up,

- púderek,

- szemhéjfestékek,

- ajakfények,

- ajakbalzsamok és rúzsok,

- arckrémek,

- körömlakkok,

- szappanok

Gyertyákban történő felhasználáskor szükséges tesztelni a kanóc megfelelő égését, mivel egyes kombinációk eltömíthetik a kanócot. Kiválóan alkalmasak már elkészült gyertyák felületének díszítésére.

A MICA porokat zárt edényben, szobahőmérsékleten tárolja, óvja a nedvességtől és a közvetlen napfénytől, és akár 5 évig is eltarthatók.

Kínálatunkban a MICA porok a legtisztább, színezett csillámok, EU-s kozmetikai minőségben, soha nem tesztelték őket állatokon, és veganok számára is alkalmasak.

Az összes csillám, kétszínű pigment, valamint a kínálatunkban szereplő MICA porok/pigmentek elsősorban amerikai, európai és ázsiai gyártóktól származnak, amivel garantáljuk a minőséget, és egyben biztosítjuk, hogy nem rendelkezünk indiai kínálattal, ahol a bányákban végzett rendkívül nehéz munkára gyermekmunkát használnak ki. 

Az összes szállított nyersanyag kozmetikai minőségű, belső használatra nem alkalmas. Kezelésük során használjon megfelelő védőeszközöket.

Paraméterek

INCI
Mica, Iron Oxide Red
CAS-szám
12001-26-2, 1309-37-1
Mentes
parabének ; etilén-oxid (EO) ; formaldehid és formaldehid-leadó anyagok ; szulfátok ; PEG ; EDTA ; ftalátok ; allergén illatanyagok ; GMO-ból származó összetevők ; szilikonok ; alkoholból
Biológiai lebonthatóság
Nem alkalmazható
CI-szám
77019, 77491
A termék színe
Barna
Funkció a formulában
Színezék
Formulációs fázis
Olajos fázis ; Utólagos hozzáadás
Származási ország
Spanyolország
Minőségi osztály
Kozmetikai Minőség
Feldolgozási módszer
Szárítás ; Őrlés ; Felületkezelés
Alkalmazási terület
Arc ; Haj ; Fejbőr ; Test ; Kéz ; Láb ; Körmök
Bio összetevők tartalma (%)
0
Megújuló széntartalom (RCC) (%)
0
Ajánlott feldolgozási hőmérséklet (°C)
Nincs korlátozás
Ajánlott adagolási tartomány (%)
1 - 30
A formuláció ajánlott pH-tartománya
Nincs korlátozás
Oldhatóság
Olajban diszpergálható ; Vízben diszpergálható ; Olajban nem oldódik ; Vízben nem oldódik
Alkalmazás típusa
Leave-on ; Rinse-off
Alkalmas erre
Minden bőrtípus ; Minden hajtípus

Letölthető fájlok

Kapcsolódó termékek