Nádcukor-szkvalán, 100 ml

Nádcukor-szkvalán, 100 ml

A szkvalán (vagy squalane) természetes módon fordul elő a bőr lipidrétegeiben, megakadályozza a transepidermális vízvesztést és helyreállítja a bőr rugalmasságá... teljes leírás

Raktáron:
141 db
Termékkód:
AD011_100
Minőségét megőrzi:
11/2027
Gyártási tétel:
MW00572505

4 050 Ft áfával

SKLADOM db

A termék további változatai

Termékleírás


A szkvalán (vagy squalane) természetes módon fordul elő a bőr lipidrétegeiben, megakadályozza a transepidermális vízvesztést és helyreállítja a bőr rugalmasságát. Az emberi szervezet csak a 20. életévig termeli teljes mértékben, ezt követően termelődése gyorsan csökken.

A nádnádcukor-szkvalán (vagy squalane) a piacon kapható egyik legkiválóbb és legsokoldalúbb emolliens.
Nem poláris, teljesen telített és nagyon stabil szénhidrogén, amely könnyen beépíthető emulziókba, és kompatibilis a legtöbb kozmetikai összetevővel. Kiváló hidratáló, amely a bőrt és a hajat megfelelően hidratáltan tartja, és rugalmasságot ad a bőrnek.

Selymes, sima és elegáns textúrával rendelkezik, zsíros érzet és nehézség nélkül, ezért ideális arcbőrre szánt készítményekhez, valamint testápoló tejekhez és krémekhez, illetve hordozóolajként való felhasználásra.

Vízben oldhatatlan, olajban és alkoholban oldódik.

Minden leszállított alapanyag kozmetikai minőségű, belső használatra alkalmatlan.

Az alapanyag biztonsági foka az EWG szerint: EWG Verified

Erről a termékről bővebben olvashat blogunkon itt, valamint a használati útmutatóban.

Paraméterek

INCI
Squalane
Mentes
parabének ; allergén illatanyagok ; pálmaolajból származó összetevők ; szilikonok
Tanúsítások
ECOCERT Approved
A termék színe
Színtelen
Funkció a formulában
Bőrpuhító
Formulációs fázis
Olajos fázis
Természetes összetevők indexe (NI ISO 16128)
1,00
Természetes eredetű összetevők indexe (NOI ISO 16128)
1,00
Származási ország
Brazília
Minőségi osztály
Kozmetikai Minőség
A Termék anyaga
Műanyag
Feldolgozási módszer
Erjesztés
Alkalmazási terület
Arc ; Haj ; Test
Ajánlott adagolási tartomány (%)
1 - 100
Oldhatóság
Olajban oldódik ; Vízben nem oldódik
Alkalmazás típusa
Leave-on ; Rinse-off
Alkalmas erre
Érzékeny bőr ; Száraz bőr ; Zsíros bőr ; Baba bőrére
Hatások
Anti-Aging ; Antioxidáció ; Hidratálás ; Hajfény ; Bőrbarrier Helyreállítása ; Érzékeny Bőr Védelme ; Atópiás Bőr Ápolása ; Rugalmasság Javítása ; Fésülhetőség Javítása ; Bőrtáplálás

Letölthető fájlok

Kapcsolódó termékek